الموضوع: جمالك يا حواء
عرض مشاركة واحدة
amira abdo

جامد ياهوبا فكره تحفه بجد تسلم ايدك ياقمر وانا هشارك

قناع الشباب المغربى
هو ماسك له مفعول ساحر على البشرة وخصوصا الأجزاء المعرضة للعوامل الجوية كالوجه والرقبة والأيدى وهو تركيبة زيوت طبيعية مستخلصة من أندر أنواع الزيوت الهندية والأفريقية وهو من أسرار الطب الشعبى المغربى . وكانت ملكات الفراعنة يعتبرونه سر من أسرار جمالهن وسر شباب بشرتهن برغم بلوغهن سن الشيخوخة .هذا القناع مفيد ايضا للبشرة الدهنية.احد علماء الآثار الفرنسيين اكتشف سر هذة التركيبة فى بشرة مومياء الملكة كيلوباترا ووجدها متقاربة تماما مع خلطات مخصوصة لدى الأطباء والعشابين المغاربة والذين لديهم الكثير والكثير من أسرار هذة المهنة.
هذة التركيبة مكونة من سبع أنواع من الزيوت ولها فوائد عديدة جدا ومنها :

1- محاربة التجاعيد بعد ظهورها وقبل ظهورها حيث يؤخر ظهورها بشكل ملحوظ مع الاستعمال بشكل منتظم وخصوصا تجاعيد ماحول العينين والرقبة والجبهة وحول الفم والرقبة واليدين.ستلاحظين نتيجة ملحوظة على التجاعيد بعد الشهر الأول.
2- إزالة الهالات السوداء تحت العينين .
3- تبييض البشرة بشكل رائع وطبيعي بدون أي مواد صناعية على الإطلاق وتبييض المناطق الحساسة .
4- تنعيم البشرة بشكل ملحوظ من أول يوم للاستعمال.
5- إزالة النمش والكلف وبقع الجلد وإعطاء البشرة لون وردى جميل.
6- إعطاء البشرة لون واحد متجانس وصافى.
7- علاج جفاف البشرة الناتج عن اى أسباب.
8- تطويل الرموش .
9- علاج أثار حب الشباب ومنع ظهوره وبناء الأنسجة التالفة .
10- إمداد البشرة بالكولاجين المسؤل عن شباب البشرة .
11- زيادة الدورة الدموية للبشرة وتغذيتها بشكل طبيعى .
12- شد البشرة ومحاربة خطوط التجاعيد .



العبوة ال 20 ملى تكفى شهرين من الاستعمال المنتطم على الوجه وتظهر النتائج للحالات البسيطة من اول أسبوع الى أربع أسابيع ولكن النتيجة الكاملة تحصلى عليها بعد 3 شهور من الاستعمال المنتظم .


طريقة الاستعمال:
يغسل الوجه كل مساء بالماء الدافئ والصابون أو غسول البشرة المناسب ويوضع حوالى 6 قطرات من الماسك ويدلك الوجه بالكامل من أسفل لأعلى بحركة دائرية . يترك لمدة ساعة . ثم يغسل بالماء والصابون خصوصا إذا كانت البشرة دهنية .إذا كنت تعانين من جفاف البشرة ممكن الاكتفاء بمسحة بمنديل على أن تغسليه في الصباح بالماء والصابون. لابد من غسله قبل التعرض للشمس .للحفاظ على الماسك يوضع في الثلاجة في الصيف .يراعى رج العبوة قبل كل استعمال حتى تختلط كل الزيوت ببعضها . ضرورى عمل سنفرة ( سكراب ) للوجه مرتين اسبوعيا ا للتخلص من الخلايا الميتة وإظهار نتيجة الماسك.النتيجة سيلاحظها من حولك في خلال 4 أسابيع والنتيجة الكاملة بعد 3 شهور .
يارب تكون مشاركتي تكون عجبتك ياست هبه ههههههههههههههههههههههههه اي خدعه ياقمر ميرسي تسلم ايدك

توقيع



افضل 15 مشارك







انا ليه ساكته عليه
انا ليه سايباه يتقرب مني
ضعيفه قصاد عنيه
مع اني انا مش كده وده جنني
كل اللي يقول عليه
بقي حلو علي قلبي ليه
سلمت خلاص باينلي
يظهر ده اللي اسمه ايه
انا طول الوقت مكسوفه
اجي اتكلم بتغلبط ليه
مخبيه اني ملهوفه
مينفعش ارمي نفسي عليه
بجد بجد مش عارفه ايه ده اللي انا فيه
انا ليه بالي طويل
وياه مش قادرة استني ثواني
وعرفت سهر الليل
وبقيت اسهراسمع ف اغاني
من يومي مشغوله بيه
ف نومي محلمش الا بيه
سلمت خلاص باينلي
يظهر ده اللي اسمه ايه
انا طول الوقت مكسوفه
اجي اتكلم بتغلبط ليه
مخبيه اني ملهوفه
مينفعش ارمي نفسي عليه
بجد بجد مش عارفه ايه ده اللي انا فيه

انا ليه ساكته عليه
انا ليه سايباه يتقرب مني
ضعيفه قصاد عنيه
مع اني انا مش كده
وده جنني
كل اللي يقول عليه
بقي حلو علي قلبي ليه
سلمت خلاص باينلي
يظهر ده اللي اسمه ايه